۰۲۱-۲۶۷۰-۶۴۸۷
۰۲۱-۲۶۷۰-۶۴۸۷
یکی از روشهای افزایش طول عمر مفید دستگاههای حضور و غیاب، نحوه اصولی نگهداری از آن و همچنین نظافت و محافظت از چنین دستگاهی است. در واقع روشهای اصولی نظافت، نگهداری و حفاظت از دستگاه کنترل تردد علاوه بر این که عمر مفید دستگاه را افزایش میدهد از احتمال خرابی دستگاه نیز پیشگیری میکند. استفاده از این روشها باعث صرفهجویی در هزینههای مرتبط با خرابی یا تعمیر و تعویض دستگاه خواهد شد. در این مقاله قصد داریم به نکات کلیدی و کاربردی در مبحث نگهداری دستگاه حضور غیاب، نظافت و حفاظت از آن بپردازیم.
در این مقاله میخوانید:
یکی از مهمترین نکاتی که در افزایش طول عمر دستگاه کنترل ورود و خروج باید به آن توجه شود، شرایط نگهداری و حفاظت از دستگاه است.
اطلاع از نحوه نگهداری و نظافت دستگاه حضورغیاب، برای محافظت از آن امری ضروریست و احتمال خرابی و هزینه های تعمیر دستگاه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
در ادامه با 21 نکته طلایی در خصوص نگهداری و محافظت از دستگاه حضور غیاب آشنا میشوید که رعایت آنها باعث افزایش طول عمر مفید دستگاه خواهد بود. این نکات عبارتند از:
با توجه به شرایط نابسامان بازار ارز در کشور و تغییر لحظه ای قیمت دستگاه های حضور و غیاب و کنترل تردد، رعایت نکات لازم در خصوص نظافت و نگهداری از دستگاه حضور غیاب، می تواند کمک شایانی در افزایش طول عمر مفید دستگاه و بهره وری از این سیستم ها در بلند مدت داشته باشد.
موارد اعلام شده در بالا، مهم ترین نکات مربوط به نگهداری دستگاه حضور غیاب بود. در صورت رعایت این اصول، میتوانید بهترین استفاده را از سامانه تردد خود داشته و در هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری دستگاه که به مرور با آن مواجه خواهید شد، صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته باشید.
حال که دانستید شرایط نگهداری از سامانه کنترل تردد تا چه اندازه در افزایش کارایی و طول عمر آن اهمیت دارد، باید به فکر تمیز کردن مرتب و البته اصولی دستگاه باشید. یک اشتباه در زمان تمیز کردن دستگاه میتواند منجر به خرابی قطعات یا اختلال در عملکرد آن شود، بنابراین آگاهی از روشهای اصولی تمیز کردن دستگاه حضور غیاب نیز یکی از روشهای مهم حفاظت از آن محسوب میشود.
آشنایی با بایدها و نبایدهای تمیزکردن دستگاه حضور و غیاب
برای تمیز کردن دستگاه حضور غیاب باید از تماس مستقیم ماده شوینده با دستگاه جلوگیری کنید. حتی پاشیدن آب به صورت مستقیم به دستگاه کار اشتباهی است. بهترین روش این است که با یک دستمال نرم و مرطوب ( رطوبت بسیار کم) سطح دستگاه را به آرامی تمیز کنید. بهتر است که سریعاً از یک دستمال خشک برای پاک کردن رد رطوبت روی دستگاه استفاده کنید.
نکته بسیار مهم در تمیز کردن دستگاههای بیومتریک که دارای سنسور هستند، این است که به هیچ عنوان مایع ضدعفونی مثل الکل یا ماده شوینده را به صورت مستقیم روی سنسور دستگاه حضور و غیاب نریزید و از شویندههای شیمیایی مثل وایتکس یا پاککنندههای سطوح برای تمیز کردن سامانه کنترل تردد استفاده نکنید.
همچنین دقت داشته باشید که از وارد آوردن ضربه یا ایجاد رطوبت روی سطح سنسور به شدت بپرهیزید.
ناگفته نماند علاوه بر رعایت موارد اعلام شده، مزایای خرید دستگاه ساعتزنی از نمایندگی معتبر نیز از جمله موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید.
همانطور که در متن مقاله از سایت ایران اکسس هم اشاره کردیم دستگاههای حضور و غیاب به ویژه دستگاههای بیومتریک یا دارای سنسور، نیازمند مراقبتهای ویژه هستند. آگاهی از شیوههای اصولی مراقبت، حفاظت، نگهداری و نصب این دستگاهها باعث افزایش طول عمر دستگاه و صرفهجویی در هزینههای مرتبط با تعمیر یا تعویض دستگاهها خواهد شد. تمیز کردن دستگاه حضور و غیاب به صورت منظم در صورتی که با روشهای استاندارد و اصولی که در متن به آن اشاره شد انجام گیرد، یکی از عوامل افزایش طول عمر سامانه ورود و خروج خواهد بود. رعایت مواردی که در مقاله به آنها اشاره کردیم کمک می کند تا در نگهداری انواع دستگاه حضور و غیاب موفق تر عمل کنید و تجربه خوبی از صرف هزینه خرید دستگاه حضور و غیاب داشته باشید.
مقالات پیشنهادی مشابه
نظرات
ی پیشنهاد نسبتا ساده اگر دسترسی به پمپ باد دستی بلوئر یا جاروبرقی دارید، حتما سالی یک بار دستگاه حضور و غیابتون رو از دیوار جدا کنید یا اگر محفظه یا سوراخ اطراف یا زیر دستگاه وجود داره، دستگاه را خاموش کنید و با فشار هوا یا مکش، گرد و خاکهای روی برد یا داخل دستگاه رو تمیز کنید! تو عملکرد دستگاه خیلی موثره. من همیشه لپتاپم رو به این روش خاک گیری میکنم.
اگر استاندارد و دستورالعمل های ضروری رو رعایت کنیم، تو چرخه تعمیر دستگاه حضور و غیاب نمیفتیم. شما تصور کن یک عدد دستگاه حضور غیاب داشته باشی و قرار باشه دستگاه بره برای تعمیر، هر روز نبود دستگاه، برابر میشه با کار اضافه برای واحد حسابداری و در ادامه دردسر ثبت تردد دستی و صحت اطلاعات ثبت شده و...نارضایتی همه! البته این وسط اگر شانس بیاری و شرکت متعهدی خدمات بهت بده که هیچ، در غیر این صورت بدقولی و نداشتن گارانتی معتبر باعث طولانی شدن پروسه میشه
مقاله خوب و کاملی بود نکات ساده و در عین حال مهمی بیان شده بود، چرا که اگه دستگاه حضور و غیاب به دلیل عدم رعایت شرایط استاندارد نگهداری آسیب ببینه، نحوه تخلیه اطلاعات دستگاه حضور و غیاب یک چالش بزرگ و دردسر ساز محسوب میشه
روز بخیر. من یه فلش به دستگاه وصل کردم و بعدا متوجه شدم که ویروسی بوده. الان دستگاه حضور و غیاب هم ویروسی شده ؟ چطور میتونم متوجه شم؟
چرا باید چند دستگاه از هم فاصله داشته باشن؟اصن چرا چند دستگاه نصب باید کرد؟
در مجموعه هایی که تعداد کارمندان زیاد است، برای جلوگیری از ایجاد صف جهت ثبت تردد و ورود به محل کار، چند دستگاه قرار میدهند.
سلام مورد ۱۶ بهتر است هر چند وقت یکبار دستگاه تخلیه اطلاعاتی شود؟
واقعا خیلی مهمه تو شرکت ما، هر ماه یکبار اطلاعات دریافت میشد، به دلیل نوسان برق، برد دستگاه سوخت و امکان تعمیر نبود. تمام اطلاعات تردد یک ماهه کارمندا از دست رفت و هنوزم که هنوزه، همه ناراحت و ناراضی از حقوق اون ماه هستن
سلام بستگی به مدل دستگاه و ظرفیت آن، شرایط محل نصب و تعداد کاربران مجموعه دارد، اما معمولا توصیه میشه در صورتی که دستگاه قابلیت تخلیه آنلاین از طریق شبکه را دارد، به صورت آنلاین انتقال اطلاعات انجام شود. در صورتی که دستگاه به شبکه وصل نیست، بهتر است هر ده روز یا دوهفته اطلاعات از دستگاه دریافت شود.
کاربر عزیز نظر شما در مورد این مقاله چیست؟